Jdi na obsah Jdi na menu
 

Fotbalový turnaj O pohár Savelly 1993

32. podnik klubu, sobota 25. září 1993, hřiště na Lesné; účast: Milan, Tom, Honza, Stegi, Ondra, Jestřáb

První přišel Milan, po něm Stego, Tomáš, Honza a Vrabec. Milan a Tomáš se rozhodli, že půjdou pro Ondru, nakonec s nimi šel i Stegosaurus. Z domu, kde Ondra bydlel, vyběhli i s Ondrou. Když konečně došli do klubovny, oznámil jim Honza, že už jdou. Nastoupili na autobus a jelo se. Potom jsme se zdrželi u obchodu s jídlem. Sharp, který jel za námi na kole, nás málem přejel. Naštěstí Milan na nás upozornil. Když jsme se dostali na hřiště, mně to připomínalo spíš překrásnou přírodu než hřiště.

Vítali nás radostně, jenom já stál opodál, lidi, já jsem tolik člobrdíčků neznal. Začal zápas. Pro nás slibně, Milanův krásný gól nás povzbudil. To ale nestačilo. Naši soupeři nás drtili, ovšem Sharpův gól nebyl k zahození. Ti čutálisti byli zatraceně dobří, škoda, že s námi nemohl hrát Jestřáb, byl by oporou v blokování. Nakonec nás bohužel setřeli, ale kdybychom byli ve formě, to by viděli, chytráci. Šli jsme nahoru, abychom zabili nudu. Brzy bylo po ní. Našli jsme umělou nohu a Sharp ukázal, že to s nohami umí. Za chvíli jsme hráli (... Ulčovky, ale zde zápis končí).

 

Výsledek našeho zápasu

Sdružení Divokých Mohykánů - Jun "A" 2:6

Střelci branek Sdružení Divokých Mohykánů: Milan, Sharp

Sestava Sdružení Divokých Mohykánů: Milan, Tom, Honza, Ondra, Stegi, Sharp, Vrabčák

 

Kam dál: O pohár Savelly | Fotbalový turnaj O pohár Savelly 1993 | Fotbalový turnaj O pohár Savelly 1994 | Fotbalový turnaj O pohár Savelly 1995 | Fotbalový turnaj O pohár Savelly 1996

 

Autor článku: Stegi (podzim 1993)

Vložil: Milan (2.1.2013)

 

Náhledy fotografií ze složky 02 Kronika druhá: Podzim a zima 1993

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář