Jdi na obsah Jdi na menu
 

Fotbalový turnaj O pohár Bobří stopy 2006

13. května 2006, hřiště Bedřichov

Rolfova zpráva ze spjf.cz

Další ročník tradičního turnaje o Pohár Bobří stopy se konal na netradičním místě, na východním okraji Vysočiny v obci Bedřichov. Hřiště se nacházelo ve velmi pěkném a příjemném prostředí okolních lesů, což fotbalovou atmosféru mnohonásobně umocnilo. Jediné co lze celé akci vytknout je poněkud menší účast. Všehovšudy se nás sešlo 13, což oproti minulým turnajům je číslo docela nízké. Vše však vynahradilo prostředí ve kterém se hrálo i pěkná kopaná, na kterou se rozhodně dalo koukat.

Samotný turnaj se hrál na jeden vzájemný zápas. V brněnském derby byli o fous úspěšnější Kluci z Brna, kteří o svém vítězství rozhodli již v první desetiminutovce. Své nadpřirozené fotbalové schopnosti opět ukázal Sharp, který po rohu skóroval neuvěřitelně patičkou. Za takový kousek by se nemusel stydět ano Ronaldinho.

Také první půle druhého utkání Divochům nevyšla podle představ. Nakonec podlehli vyškovským fotbalistům o rekordních deset branek.

Ve finále na sebe tedy narazili celky Kluci Brno a Gingo Vyškov. Hráče v červených dresech dostal po Lukášově rohovém kopu do vedení hlavičkou Rolf, brněnští odpověděli dalekonosnou střelou Vojtovou. Oblíbený kreslíř komiksů Klubovního hlasatele však svůj střelecký prach nevyčerpal a připsal si další, vítězný zásah. Výhru Brna pojistil další střelou z dálky Rikitan.

Poté ještě proběhla dvě utkání, které se již do konečné tabulky nezapočítali… v nich Výběr fotbalistů z Brna podlehl Vyškovu jak v prvním utkání (0:1), tak i v odvetě (3:4).

Fotbalový den zakončil penaltový rozstřel, v němž měli lepší mušku střelci z Hané. Když se nad Bedřichovem a okolím začala stahovat bouřková mračna, začali jsme balit věci a vydali, či vyjeli jsme na cestu domů. Pořadatelům patří dík za kvalitně připravenou hrací plochu, účastníkům za předvedené sportovní výkony a doufáme, že se nás při podzimním turnaji sejde o trochu více.

2006-pohar-bs-01.jpg

Soupisky mužstev

Gingo: Rolf, Dingo, Lukáš, Eifel, Čip

Divoši: Jestřáb, Orlík, Jerry, Krychlík

Kluci Brno: Sharp, Vojta, Jahoda, Rikitan

Výsledky

Divoši - Kluci Brno 0:6 (0:4)

Branky: 3 Vojta, 3 Sharp

Gingo - Divoši 10:0 (6:0)

Branky: 6 Rolf, 4 Lukáš

Kluci Brno - Gingo 3:1 (1:1)

Branky: 2 Vojta, Rikitan - Rolf

Gingo - Výběr Brno 1:0 (0:0)

Branky: Rolf

Výběr Brno - Gingo 3:4 (1:2)

Branky: 3 Jahoda - 2 Rolf, Lukáš, Eifel

Gingo - Výběr Brno 4:2 penalty 

Branky: Jerry, Eifel, Rolf, Čip - Orlík, Sharp 

Tabulka turnaje

1. Kluci Brno 2 0 0 9:1 6

2. Gingo 1 0 1 11:3 3

3. Divoši 0 0 2 0:16 0

Střelci celého dne

10 - Rolf

5 - Lukáš, Vojta

3 - Sharp, Jahoda

1 - Eifel, Rikitan

 

Reportáž

http://beta.spjf.cz/clanky/jak-dopadl-pohar-bs-ve-fotbale-758

2006-pohar-bs-02.jpg

 

Vložil: Milan (26.11.2012)

 

Náhledy fotografií ze složky 05/2006, Fotbalový turnaj O pohár Bobří stopy

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář