Jdi na obsah Jdi na menu
 

Desetiboj 1997

449. podnik, neděle 22. června 1997, Buffalo; účast Divochů: Milan, Etien, Dušan, Altík, Sanko, Jestřáb

Tak je tady neděle! Po školním výletě jsem celej zničenej, ale to netuším, jak se zničím ještě dnes. Dojíždím na mém oblíbeném jediném kolese na Buffalo. Jsou tu taky: Altík, Sany, Jesťa, Milan, Dušan a to je myslím všecko...

Čím to teda začlo?! Proslovem o čestném a sportovním chování a podobných detailech, které činí tento desetiboj nad jiné cennějším. Pak přišly na řadu shyby, ze začátku nic moc, ale pak přišel Dušan se sedmi či osmi shyby a já s Mílou jsme měli co dělat, abysme ho dotáhli (aspoň teda já jo) na těch osm. Později nás dotáh' i Jestřáb, kterej to bral relaxačně (nebo rekreačně?). Pak nastaly další disciplíny, jak ukáže tabulka. Jelo se dál a dál a bylo to i napínavý. Jen Jesťa to přestal brát rekreačně a byl nebezpečný.

Došlo tedy na běh jednoho mostu, někteří ho brali rekreačně (!), jiní běželi na rekord, ale všichni běželi. Když jsme ty dva kiláky doběhli, šli jsme přes Pijavu, kde jsme potkali Chrobáka, který se nás předtím snažil převézt domů na druhý břeh na gumáči. Byl pro něj však příliš malý. Odjel na motorce pryč. Jesťa si koupil buráky a šli jsme. Při udílení placek nastal ten problém, že vítěz, tedy Milan, placku nedostal, jinak skoro všichni jo. A to byl tedy konec de-se-ti-bo-je.

Etien, červen 1997

 

Vložil: Milan (14.12.2012)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář