Jdi na obsah Jdi na menu
 

Desetiboj 1993

Sobota 19. června 1993, Buffalo; účast: Tomáš, Milan, Honza, Víťa, Brácha, Petr, Jestřáb a další

Konečně jsme se jednou sešli všichni - já, Honza, Tomáš, Víťa, Petr i Brácha na takovém významném podniku, jakým Desetiboj nesporně je. Plné dvě třetiny klubu sice přišly pozdě, nic to ale neubralo na této ojedinělé skutečnosti.

Střípky z Desetiboje:

Honza "Kazisvět"

Honzovi se dnes podařilo ulomit tyčku, na které se dělaly vzpory. Nejzajímavější na tom bylo, že ještě před začátkem této disciplíny Jestřáb tvrdil, že se nemůže zlomit. Ale pak přišel Honza... To však nebylo všechno. Při další disciplíně, šplhoslalomu, zase zlomil výstupek při šplhu, proto jsme si z něj dělali srandu, že je "Kazisvět". Nakonec hodil do vody pařez a ten značně navlhlý pak dělal dalším velké problémy.

Petr je neplavec?

Při jedné z disciplín, plavání, se přihodila zajímavá událost. Petr se vrhl do vody, jakoby se nechumelilo, a přitom nám neřekl, že plavání není jeho silná stránka. Ještě nedoplaval k bójce a viditelně mu ubývalo sil. Naštěstí tu byla záchrana na lodi. Líbilo se mi však na něm, že i přes nezdar ve většině disciplín nepojal Desetiboj znechuceně, do dalších bojů se vrhal vždy s neutuchajicím nadšením a nedával tak najevo svou případnou rozmrzelost nad některými porážkami.

Rekordy, rekordy, rekordy!

Dnes padly hned dva - v šestiskoku a v běhu. Oba dva má na svědomí Vrabčákův brácha Tomáš Jelínek.

S konstatováním, že se letošní Desetiboj vydařil, se loučí Milan

01-kronika-0011.jpg

01-kronika-0019.jpg

 

Autor článku: Milan (8.12.2012)

 

Náhledy fotografií ze složky 01 Kronika první: Jaro a léto 1993

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář